smile :)

Secret smile by semisonic


Nobody knows it but you’ve got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you’ve got a secret smile
And you use it only for me

So use it and prove it
Remove this whirling sadness
I’m losing, I’m bluesing
But you can save me from madness

Nobody knows it but you’ve got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you’ve got a secret smile
And you use it only for me

So save me I’m waiting
I’m needing, hear me pleading
And soothe me, improve me
I’m grieving, I’m barely believing now, now

When you are flying around and around the world
And I’m lying alonely
I know there’s something sacred and free reserved
And received by me only

lagu ini selalu mengingatkan aku pada pacarku yang wow magic. hahahaha..my boyfriend is amazingly miraculous..with him everything seems will be just fine nomatter how. banyak sih kekurangannya, tapi karna memang orangnya menakjubkan dan membawa keajaiban dalam hidup saya, maka kelebihannya jauh lebih dominan *tentu saja perkataan ini karena saya jatuhcinta padanya hahahaha*

ah, kalo dalam kehidupan nyata, mungkin saya yang flying around the world tapi tentu bukan dia yang feeling lonely, tapi saya hahahahah. nyebelin dan geje banget tapi ngangenin setengah mati. tiada hari tanpa mukanya sliweran di hari-hari sibuk saya *sibukkkk???hahaha*

untung ada teknologi komunikasi yang sangat membantu. mendengar suaranya setiap hari kayak minum aqua dingin setelah dua hari dua malam nggak ketemu air sama sekali.kalo udah ketemu terus liat senyumnya sama gayanya yang kadang childish itu hewwww…kayak apa yaa rasanya, kayak makan permen kapas kesukaannku hahahaha ringan manis dan melayanggg…i luv him just sooo much. every single thing in him ahiakzzz

someday, i’ll wrap up and ended all this unknown ending flying around just to be with you every moment ^^

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s